Херсонців запрошують взяти участь у проекті “Поети Херсонщини. Читаємо разом”!

6 Вересня 2015 14:40
press.kh.ua

press.kh.ua

Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара запрошує всіх бажаючих до створення поетичної відеокниги Херсонського краю!

Ми абсолютно не згодні з думкою, що всі найкращі вірші вже давно були написані і сучасна поезія не здатна дивувати! Ми впевнені, що Херсонщина може сміливо пишатися своїми поетами. І ми хочемо довести це всьому світу, але для цього нам потрібні ви!

Ви здатні розгледіти прихований зміст та глибину внутрішнього всесвіту поета лише за кількома рядками? Ви захоплюєтесь поезією, зокрема творчістю наших поетів-краян, і мрієте поділитись своїм захопленням з іншими?

Тоді ви саме той, кого ми шукаємо!

Оберіть будь-який вірш херсонського поета та прочитайте його перед відеокамерою. Відео можна завантажити на YouTubе або інший відеохостинг та надіслати нам електронною поштою посилання на відповідну сторінку за адресою: nmo.libks@gmail.com, kslibr@gmail.com. Відео можна принести до відділу краєзнавства обласної бібліотеки або до найближчої районної бібліотеки, працівники якої допоможуть вам розмістити його в Інтернет. Надсилаючи листа, не забудьте в темі зазначити: “На проект “Поети Херсонщини. Читаємо разом” та вказати свої контактні дані.

Якщо у вас немає можливості записати відео самостійно, завітайте до Гончарівки, і ми вам обов’язково допоможемо!

З поданих відеороликів ми відберемо найкращі та скомпонуємо їх у відеокнигу.

Дуже важливо, на наш погляд, щоб прочитаний вами вірш йшов від серця. Адже ми не проводимо конкурс читців. Ми збираємо всіх небайдужих до літератури та рідного краю. Тих, хто може сміливо заявити: я – херсонець! І мені є чим пишатися!