Замість квітів вчителям – підтримка захисників Нової Каховки!

4 Вересня 2015 10:26

Izobrazhenie-028З таким гаслом на свято першого дзвоника прийшли вихованці 3-ї школи та їх батьки.

«Враховуючи те, що сьогодні придбати квіткову композицію, особливо перед святом, задоволення не з дешевих, було вирішено зібрати кошти й допомогти тим, хто цього сьогодні потребує як ніхто – нашим захисникам, – розповіла директор школи Ірина Дубас. – Вчителі без квітів можуть обійтися, а от наші військові без підтримки, в тому числі моральної, ні. Подібні акції проходять у нашому закладі вже не вперше. Допомагати військовим ми будемо й надалі.

Попереду – День вчителя, зимові свята, під час яких ми також проводимо благодійні заходи. Діти ініцативу сприйняли дуже відповідально. Як результат – зібрані батьками, вчителями й учнями 2 тисячі вісімсот гривень, за які батьківським комітетом були придбані речі першої необхідності та продукти для військових частини ППО, яка дислокується на території Нової Каховки».

Налагодити освітянам зв’язок з військовими допомогла голова ради жінок офіцерів частини, директор КУ «Трудовий архів м. Нова Каховка» Олена Силка. Вона, як ніхто, знає потреби тутешніх армійців, тож люб’язно допомогла 3-й школі придбати усе найнеобхідніше та доставити прямо в частину.

І ось вчора, 2 вересня, візит відбувся. Вручали подарунки солдатам та дякували за збереження спокою на території Нової Каховки Ірина Дубас та кращий учень року, степендіат губернатора Іван Петлінський.

Командир частини, в свою чергу, подякував гостям за турботу та увагу й провів невеличку екскурсію, аби показати в яких умовах сьогодні живуть військові. Ну, а попрощалися, заручившись обіцянкою продовжити плідну співпрацю з допомогою Олени Миколаївни, можливо навіть у більш масштабному форматі.