На Херсонщині понад 3 тисячі платників користуються електронним сервісом ПДВ

2 Вересня 2015 14:50
city.kherson.ua

city.kherson.ua

На Херсонщині 3688 платників впевнено користуються новим електронним сервісом, створеним Державною фіскальною службою України, щодо системи електронного адміністрування ПДВ.

З метою уникнення проблемних запитань платників податків під час користування сервісом, на офіційному сайті ДФС України в розділі (банер): Електронне адміністрування ПДВ «До уваги платників податків» підготовлені та розміщені відповіді на найбільш поширені групи питань.

Слід зазначити: платники податків можуть направляти електронні запити про отримання відомостей з Системи електронного адміністрування ПДВ, формати яких розроблені та розміщені на веб-порталі Державної фіскальної служби України. Детальна інформація розміщена в рубриці «Електронна звітність» в розділі «Платникам податків про електронну звітність» в підрозділі «Інформаційно-аналітичне забезпечення» в Реєстрі електронних форм податкових документів.

З контактними телефонами відповідальних посадових осіб територіальних підрозділів ГУ ДФС у Херсонській області можна ознайомитися  офіційному сайті ДФС України  в розділі «Інформація про створення телефонних ліній з питань роботи Системи електронного адміністрування ПДВ в територіальних органах ДФС».