У Херсоні відкрили декілька дитячих майданчиків

20 Серпня 2015 10:40
city.kherson.ua

city.kherson.ua

18 серпня відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика на вулиці 5 Східна, 2.

Ініціаторами створення цього майданчика є підприємці – родина Шапорь, які мають за цією адресою свій продуктовий магазин. Вони давно хотіли зробити щось для дітей. «Спільно із господарем магазину ми встановили цю площадку, а від міської влади, ми підготували призи і організували свято для дітей Східного мікрорайону. Також нам допомагала організація «Карапуз», – розповіла начальник інспекції з благоустрою та контролем за санітарним станом міста Олена Мазур.

Відкриття майданчика запам’ятається жителям надовго, адже дітлахам організували цілу шоу-програму з клоунами та подарунками. На свято завітали і представники Херсонської міської влади. «Дуже гарна ініціатива людей. Вони надають послуги і знайшли можливість побудувати дитячий майданчик – це дуже правильно. Я дивлюсь, що необхідно допомогти і нам, як міській владі. Ми домовились, що зробимо огорожу, щоб діти не потрапили під час гри на проїжджу частину. Наше завдання допомогти і подякувати тим людям, які сьогодні переймаються нашими дітьми», – сказав міський голова Володимир Миколаєнко.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Тепер діти мають своє місце, де можна весело провести час та поспілкуватися з однолітками. Добре, коли є такі небайдужі люди, як власники магазину – Сергій та Діна Шапорь. «Ми хочемо зробити все для того, щоб наше місто було більш комфортним та кращим. Ось перші кроки на шляху до цього», – поділилася Діна Шапорь.

На минулих вихідних міський голова вже брав участь у відкритті дитячого майданчика за адресою вул. 49 Гвардійської Херсонської дивізії буд.19. Ініціатором встановлення майданчика тоді виступила громадська організація ветеранів АТО «Зірка».