Після кількох турів рано робити висновки, – нападник херсонського «Кристала»

20 Серпня 2015 13:50
fckristal.com

fckristal.com

Євген Білоусов – про старт команди у новому сезоні.

Чотири перемоги і одна поразка – такі результати херсонського «Кристала» у перших матчах чемпіонату і Кубку України. Яку оцінку можна дати цим матчам? Чого варто очікувати від нового чемпіонату? Чому поступилися в останньому турі? Про це і не тільки ми запитали в нападника херсонців Євгена Білоусова.

– Як оціниш старт «Кристала» у чемпіонаті? За рахунок чого, на твою думку, вдалося перемогти в цих матчах?
– Я дуже радий, що наша команда стартувала вдало. Завжди приємно знаходиться вгорі турнірної таблиці. У цьому міжсезонні ми дуже плідно попрацювали на зборах, плюс бажання і мотивація хлопців і тренерського штабу, виходити на кожну гру з максимальними завданнями, приносять свої результати і позитивні емоції. Думаю, це стало основною запорукою тих перемог.

Білоусов

fckristal.com

– Ти забив важливий гол у ворота «Енергії» і перший за «Кристал» після повернення. Як взагалі прокоментуєш цей матч і суперника?
– З «Енергією» була не гра, а бійня. Чесно, навіть і не згадаю, аби доводилося грати проти такої грубої команди. Ми знали, що буде важко (все-таки це дербі), але за рахунок самовіддачі, бажання та підтримки наших відданих уболівальників (за яке їм велике спасибі), ми їх обіграли. Але матч був непростий, наші гравці отримали чимало пошкоджень.

– Як тобі забивати у ворота колишньої команди?
– «Енергія» залишила в пам’яті дуже багато позитивних спогадів і емоцій від роботи з президентом Нестеренко С.В. і головним тренером Шевцовим С.А. Але це вже історія. Зараз мій клуб – «Кристал» і немає різниці, кому забивати: колишній команді чи ні. Зараз головне власне забивати! І радувати наших уболівальників перемогами.

– Що можеш сказати про цьогорічний склад другої ліги? Кого вважаєш фаворитом? Як оцінюєш шанси «Кристала»?
– Я думаю, в цьому році буде дуже цікавий чемпіонат. Багато нових команд додалося: «Інгулець», «Буковина», «Колос». У них, на скільки я знаю, стоїть завдання виходу в першу лігу. Але херсонський «Кристал» буде робити все можливе, щоб залишити їх позаду. Після кількох турів рано робити якісь висновки щодо фаворита.

– Чого не вистачило у матчі з «Арсеналом-Київ» для перемоги? Повели в рахунку, були моменти. Чому поступилися?
– Гра була важкою. Думаю, не вистачило реалізації моментів. У першому таймі, після того як вийшли вперед, як мінімум повинні були 2-3 рази забивати і комфортно доводити справу до перемоги. А у другому таймі вийшло все навпаки. Як то кажуть: не забиваєш ти, забивають тебі. Дуже шкода, що по-суті переможну гру ми програли.

ФК «Кристал»