23 серпня – відкриття Меморіальної композиції Героям України у Херсоні

19 Серпня 2015 14:00
ridna.ua

ridna.ua

Міський голова Володимир Миколаєнко, під час робочого об’їзду міста, проконтролював готовність комунальних служб міста до святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України. Зокрема, особливу увагу приділив місцям проведення урочистих заходів, запланованих на 23 серпня.

О 9.00 на площі в районі Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.Гончара херсонці піднімуть найбільший Державний Прапор у місті. Володимир Миколаєнко доручив провести комплекс заходів щодо благоустрою площі: упорядкувати зелені зони, перевірити елементи зовнішнього освітлення та ін.

Крім того, міський голова побував на місці майбутньої Меморіальної композиції, присвяченої Героям революції Гідності. Вона розміститься в районі Міського парку з боку вулиці Перекопської. Її презентація відбудеться  23 серпня о 10.00. Городяни зможуть вшанувати пам’ять Героїв, які віддали життя, захищаючи волю та незалежність України на Майдані, а також пам’ять херсонців, які загинули за Україну в зоні проведення АТО.