Вперше на Херсонщині відбудеться Всеукраїнський фестиваль спорту і музики CRAZZZY DAYS

18 Серпня 2015 12:45
visitkherson.gov.ua

visitkherson.gov.ua

З 20 по 25 серпня на березі Чорного моря в селищі Лазурне, Херсонської області, вперше пройде Всеукраїнський фестиваль спорту і музики Crazzzy Days. Це наймасштабніша музично-спортивна подія в Україні та Східній Європі, яка об’єднає близько 10 000 гостей, серед яких професійні спортсмени, любителі активного способу життя, зірки шоу-бізнесу та музичні фанати.

Хедлайнерами фестивалю стануть топові українські музиканти і групи – Іван Дорн, Бумбокс, ONUKA і The Maneken з живими виступами. На головній сцені також зіграють молоді команди Dvoe, Tape Flakes, Cepasa, Us, Neural Clan, KATYA і Вагоновожаті. Крім того, готується потужний line up електронної танцювальної музики.

Протягом п’яти фестивальних днів на відвідувачів чекають музичні шоу та виступи улюблених груп, пляжні вечірки, арт – перформанси на відкритому повітрі, ігри, змагання, майстер-класи від професійних спортсменів, а також унікальне авіа-шоу, в якому візьмуть участь понад 40 літаків.

Crazzzy Days прийшов на зміну фестивалям, раніше проведеним в Криму, і покликаний підняти на якісно новий рівень спортивно-музичний фестивальний рух в Україні, розвинути інфраструктуру українських морських курортів і залучити велику кількість молоді до здорового і активного способу життя.

Місце проведення фестивалю – піщана коса в селищі Лазурне (Херсонська область), обрано не випадково. Це один з кращих і перспективних курортів України, що привертає любителів активного відпочинку з різних куточків України. Він має унікальне географічне розташування – з одно боку пляжу – найчистіше Чорне море, з іншого – теплий лиман. Це ідеальне місце для занять і змагань з багатьох водних видів спорту.

На площі в 42000 квадратних метрів будуть розміщені головна сцена, lounge зони, величезний танцпол на воді, фуд-корти з ресторанами, барами і закусочними, а також зони відпочинку – літній кінотеатр, Chillоut зони і бунгало.

Крім відмінної музичної програми Crazzzy Days, не менш насиченою буде і спортивна. В рамках фестивалю відбудуться професійні змагання – III етап чемпіонату України з вейкбордингу (wakeboarding), Суперкубок України з пляжного волейболу, Чемпіонат з фрісбі (ultimate frisbee), скейтбордингу та BMX у професійній рампі, битва кращих B-boys України.

Crazzzy Days – це унікальна можливість для тих, хто ще ніколи не спробував себе в екстремальних видах спорту! Кожен бажаючий зможе зробити це вперше на щоденних майстер-класах з кайтсерфінгу (kitesurfing), вейкскейтінгу (wakeskating), скімбординг (skimboarding), флайсерфінгу (flysurfing), слеклайну (slackline), воркауту (workout), стрибків на батуті від кращих спортсменів України в цих напрямках. Так само в програмі представлені змагання зі стрибків у воду з унікальною 30-метрової гірки Slip’n slide і з подушки Blob, групові заняття з йоги, шеійпінгу, фітнесу та belly-dance.

На місце проведення фестивалю можна зручно дістатися на автомобілі, поїзді, автобусі або на літаку до Херсона. Також спеціально для гостей фестивалю продумані пакетні тури, що включають проїзд на комфортабельних автобусах / поїздах, проживання та вхідні квитки.

Офіційний сайт фестивалю: www.crazzzy.com.ua