У Херсоні проведуть інвентаризацію земельних ділянок

17 Серпня 2015 13:23
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Розпорядженням міського голови Володимира Миколаєнка створена робоча група з проведення обстеження та інвентаризації земельних ділянок на території м. Херсона, переданих у власність та користування, що використовуються з порушеннями чинного законодавства або не використовуються за цільовим призначенням. Дана робоча група є консультативно-дорадчим органом, до її складу увійшли працівники  виконавчих органів міської ради, депутати, представники державних установ, у компетенції яких знаходяться дані питання. Очолив робочу групу Ігор Зосименко, командир батальйону 11 окремої бригади армійської авіації Збройних сил України.

За результатами діяльності робочої групи, формується акт інвентаризації земельних ділянок на території м. Херсона, переданих у власність та користування, що використовуються з порушеннями чинного законодавства або не використовуються за цільовим призначенням, а також земельних ділянок, наданих для забудови, однак будівництво на яких не здійснюється протягом трьох років, який підписується головою робочої групи та її членами.

Підписаний акт інвентаризації надається до департаменту містобудування та землекористування міської ради для подальшої роботи з вилучення відповідних земельних ділянок у визначеному законом порядку та передачі їх до земель запасу з метою надання військовослужбовцям – учасникам антитерористичної операції – та членам родин військовослужбовців, загиблих у ході проведення антитерористичної операції.