У 4-му турі чемпіонату України з футболу всі команди з Херсонської області програли

17 Серпня 2015 16:00
sJDZHxq95KM

Фото прес-служби ФК «Арсенал-Київ»

Усі команди, які представляють Херсонщину у другій лізі вітчизняного професійного футболу, не змогли досягти позитивного результату. Так, новокаховська “Енергія” вдома програла овідіопольському “Реал-Фарму” — 0:2.

Як розповів наставник новокаховчан Павло Матвейченко клуб так і не зміг оговтатися після “дербі” з “Кристалом” у попередньому турі, після якого два захисники отримали червоні картки, а один серйозно травмувався. Відтак з номінальних “тиловиків” у новокаховчан лишився рівно 1 футболіст.

Інші матчі за участю наших команд виявилася бойовими. Херсонський “Кристал” міг привезти додому три очки, натомість повернувся без жодного набраного балу. У Києві проти місцевого “Арсеналу” підопічні Сергія Шевцова відкрили рахунок першими. Зробив це на 31-ій хвилині Роман Ленський, який чудовим обвідним ударом відзначився зі штрафного. На початку другого тайму господарі відновили рівновагу.

Під кінець матчу херсонці могли “нокаутувати” киян – чого варті були моменти за участю капітана команди Сергія Цоя, який двічі струсонув поперечину. Правило “не забиваєш ти – забивають тобі” ще ніхто не відміняв, і в одній з останніх атак “Арсенал” забив другий гол та вирвав вольову перемогу — 2:1.

До горностаївського “Миру” в гості завітав ковалівський “Колос”. Наша команда з Новотроїцького району зобов’язана була брати в цьому матчі очки, забивши “чистий” м’яч у ворота суперників. Однак арбітри його відмінили, зафіксувавши ну дуже сумнівний офсайд. Кілька разів господарі виходили на забійні позиції для удару, після одного з них м’яч влучив у стійку. А от суперник до своїх моментів поставився більш бережно, втіливши у забитий м’яч одну більш-менш серйозну атаку – 0:1.