Сьогодні в херсонському кіноклубі “Режиссёр.Орг” покажуть молоде українське кіно

13 Серпня 2015 11:52
www.facebook.com/rezhisser.org

www.facebook.com/rezhisser.org

Сьогодні, 13 серпня, о 18:30 в херсонському кіноклубі Режиссёр.Орг відбудеться показ першого кіноальманаху громадського руху молодих українських кінематографістів «СУК».

Назва ініціативи «СУК» розшифровується, як – Сучасне українське кіно. До складу кіноальманаху «Роздоріжжя» увійшли 5 короткометражних фільмів українських авторів. Крім того, очікуйте вітання зроблене спеціально для глядачів кіноклубу від режисерів робіт.

“КІНОТЕАТР УКРАЇНА”, режисер Максим Мадонов
Студенти привозять в маленьке провінційне містечко – українське кіно. І вирішують показати його в покинутому кінотеатрі “Україна”. Молоді кінематографісти власними силами повертають кінотеатр до життя і привертають увагу суспільства до кіно, намагаючись зрозуміти, що буде, якщо українське кіно відродиться.

“Віддалік”, режисер Катерина Горностай
“Ми будемо з тобою разом поки смерть не розлучить нас” – це відповідь на питання “коли?”. А як щодо іншого питання – “як ми будемо?”. Тому що коли закінчиться закоханість, доведеться вирішувати “як”. І “як довго” теж. Молода пара шукає відповіді на ці питання.

“QARA”, режисер Новруз Хикмет
Про що думає незнайомець, якого ви підібрали на дорозі? Можливо про те ж, що й ви …

“Знеболюючі”, режисер Валерія Сочивець
Лікар змушений їхати разом зі своєю пацієнткою в гори. Це буде подорож, яке він ніколи не зможе забути.

“SENI SEVEM”, режисер Нариман Алієв
Сюжет розгортається в Криму. Кримський татарин Азіз любить росіянку Олю, але його і її батьки зроблять все, щоб вони ніколи не були разом.

Приходьте дивитися молоде українське кіно!

Наша адреса: вул.Ушакова 34, PanGeo, поруч з винним магазином Таврія, напроти банку Аваль.
Телефон (у разі питань): 095826 92 88