Серед вболівальників херсонського “Кристала” розіграли цінні подарунки

10 Серпня 2015 10:11
fckristal.com

fckristal.com

У перерві попереднього матчу відбувся розіграш і нагородження призів від ФК «Кристал», повідомляє прес-служба клубу.

Конкурс прогнозів, який триває перед кожним матчем чемпіонату на офіційній сторінці ФК «Кристал» у Facebook набирає обертів. Результат матчу першого туру проти «Буковини» намагалися вгадати одразу 38 уболівальників. Трохи менше було прогнозів на поєдинок з «Арсеналом-Київщина». Втім, в обох випадках знайшлися учасники, які правильно передбачили результати.

За умовами конкурсу визначилось три переможці: Юрій Хазов, Денис Кравець (вгадали результат матчу 1 туру) і Тарас Букрєєв (2 тур). Перші двоє розіграли переможця у серії пенальті, які вони пробивали воротарю «Кристала» Костянтину Чаклярову. Після кількох пропущених голів наш воротар парирував удар Юрія Хазова, а Денис Кравець не схибив.

Переможці отримали клубний абонемент на відвідування усіх домашніх матчів «Кристала» у чемпіонаті України до кінця цього сезону. А Юрію Хазову вручили квиток на матч 1/16 Кубку України «Кристал» – «Зоря», який відбудеться на нашому стадіоні 23 серпня.

Ми вдячні нашим уболівальникам за активну участь у житті рідного клубу. Запрошуємо вас слідкувати за новинами про «Кристал» на нашому сайті та в соцмережах. Беріть участь у конкурсі прогнозів і вигравайте подарунки від «Кристала».