Херсонська команда – краща в Європі

4 Серпня 2015 13:03
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Міський голова Володимир Миколаєнко відвідав літній спортивний табір Херсонської обласної федерації кіокушин карате, де тренуються і херсонські каратисти, і спортсмени з інших міст та навіть країн.

Цього року табір зібрав рекордну кількість – понад 420 спортсменів з 5 країн світу. «Наш табір сьогодні найбільший в Європі. До нас завітали практично з усіх регіонів України, гості з Іспанії, Німеччини, Молдови, Бельгії, вони у нас вперше – приїхали перейняти досвід, подивитися на тренування. Херсонська команда, за результатами останніх змагань, – краща у Європі, п’ять херсонців отримали ліцензію на участь у Чемпіонаті світу з кіокушин карате, що проходитиме в Токіо», – розповів Президент Українського союзу кіокушин карате, Президент Херсонської обласної федерації кіокушин карате і рукопашного бою Сергій Всеволодов.

У таборі передбачено по чотири тренування на день, а також нічне тренування та крос 15 км. В останній день проводиться атестація на пояси.

«Впевнений, що випробування тільки загартують ваш дух», – зауважив Володимир Миколаєнко, звертаючись до спортсменів. Він наголосив, що цей табір є прикладом професійного підходу до занять спортом та залучення молоді до здорового способу життя. Зі свого боку місто фінансово підтримує наших каратистів – за рішенням сесії міської ради, з міського бюджету виділено 40 тис. грн.

У вересні херсонці братимуть участь у Дитячому міжнародному турнирі в Польщі, у жовтні – Міжнародному турнирі у Молдові, у листопаді змагатимуться за перемогу на Чемпіонаті світу в Японії.