Херсонський «Кристал» здійснив вдалий вояж на Київщину

3 Серпня 2015 15:26

XQnCMqUEBKE1

У Білій Церкві команда Сергія Шевцова здолала місцевий «Арсенал».

Уже на перших хвилинах гості приголомшили місцевих уболівальників швидким голом. Точним і сильним вийшов удар Сергія Цоя зі штрафного. Воротар канонірів Філіпенко був безсилим у цьому епізоді.

Господарі постаралися вирівняти ситуацію, провели кілька непоганих атак. Антонюк пробивав зі штрафного, але влучив у стінку. У відповідь херсонці могли подвоїти рахунок, але Мартянові завадив кіпер «Арсеналу-Київщина».

До кінця тайму господарі створили ще пару гострих атак, але не довели їх до логічного завершення. А «Кристал» нагоди не марнував. Ще один стандарт. Знову Цой. І знову влучно. Після перерви білоцерківці намагалися поквитатися з гостями. Катрюк бив із близької відстані, але влучив у захисника. А удар Федосова нейтралізував Касперович.

Наприкінці матчу господарі пішли у масований наступ. Жодні спроби пройти оборону херсонців не вдавалися. На допомогу прийшов спірний момент із призначенням пенальті. Касперович зіграв на виході, вибив м’яч подалі, але арбітр вказав на «точку». Пенальті реалізував Гетьман.

Втім, більше вразити ворота «Кристала» біло церківцям не вдалося. Кінцівка матчу видалася трохи нервовою для обох команд, але гості довели справу до перемоги.

ПФК «Арсенал-Київщина» — «Кристал» — 1:2 (0:2).

1 серпня. Біла Церква. Стадіон «Трудові резерви». 850 глядачів.

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).

Асистенти: Дмитро Запороженко, Ігор Рибченко (обидва-Запоріжжя).

Четвертий арбітр: Ігор Шатхін (Бородянка).

Спостерігач арбітражу: Едуард Валенко (Львів).

ПФК «Арсенал-Київщина»: Філіпенко, Андрєєв, Гетьман, Шеремет, Антонюк, Куба, Літовченко (Литвиненко, 81), Катрюк, Авдалян (Пилипенко, 70), Семеній (Федосов, 35), Швець.

Запасні: Скворцов, Мелюшко, Лихочас, Желюк.

Головний тренер: Віталій Розгон.

«Кристал»: Касперович, Бічевой, Хомутов, Поплавка, Худченко, Ленський, Михайленко (Барладим, 75), Гливий (Сальвай, 90+3), Мартян, Білоусов, Цой.

Запасні: Чакляров, Шевцов, Берест.

Головний тренер: Сергій Шевцов.

Голи: Цой (2,35) – Гетьман (87, з пенальті).

Попередження: Шеремет (37), Катрюк (55), Худченко (83), Пилипенко (85) – Мартян (85), Касперович (86).

ФК «Кристал»

Фото: Вадим Сломчинський