Херсонська ОДА спільно з «Turkish airlines» удосконалюють роботу аеропорту «Херсон»

3 Серпня 2015 16:30
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

27 липня відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації Андрія Путілова з директором компанії «Turkish airlines» в Херсонській області Дінчером Саіджі.

Під час зустрічі обговорили шляхи удосконалення системи безпеки аеропорту «Херсон» для пасажирів під час перельотів та налагодження автоматичної локаційної сигналізації (АЛС).

«Сьогодні відділ планування компанії займається розподілом частот на зимовий період авіаперельотів і питання полягає у тому, що потрібно якомога швидше налагодити систему навігації, аби не довелось зменшити кількість рейсів», – відзначив Дінчер Саіджі.

Очільник області запевнив, що вже до 15 жовтня система АЛС буде повністю готова до прийому літаків у зимовий період, який розпочинається з 28 жовтня.

«Ми самі зацікавлені у модернізації та наявності налагодженої системи навігації аеропорту «Херсон», адже це візитна картка області та важливий інфраструктурний об`єкт», – сказав Андрій Путілов.

Також він запевнив, що, згідно графіка фінансування аеропорту, вже у серпні буде здійснена закупівля необхідного обладнання та матеріалів для аеропорту «Херсон» і всі роботи будуть здійснені в строки.