Херсонська «Дніпрянка» готуватиметься до сезону в Лазурному

3 Серпня 2015 18:55
fakti.ks.ua

fakti.ks.ua

Підготовку до нового сезону гандбольної супер ліги херсонська «Дніпрянка» розпочне в селищі Лазурному Скадовського району в одному із місцевих пансіонатів 4 серпня.

«Будемо робити акцент на фізичну підготовку, тренуючись на піску, – сказав заслужений тренер України Михайло Милославський. – Візьмемо набивні м’ячі і працюватимемо до 14 серпня».

Як повідомив тренерський штаб клубу, «Дніпрянка» втратила останній шанс зіграти на міжнародних турнірах цього року. Після того, як так і не були знайдені кошти на «Кубок Виклику», ніхто не відгукнувся і на прохання херсонок допомогти поїхати на Лігу чемпіонів з пляжного гандболу на Канарські острови.

«Звичайно, зараз у дівчат настрій далеко не найкращий. Вже другий сезон поспіль не брати участі в єврокубках не може не пригнічувати їх», – розповів Милославський.

Після підготовки в Лазурному наприкінці серпня «Дніпрянка» планує провести у Херсоні всеукраїнський турнір. Вже зголосився приїхати до нас і чемпіон України – львівська «Галичанка».

«У той час, як «Карпати» та «Галичанка» не вилазять із міжнародних турнірів, зокрема, із сусідньої Польщі, ми максимум на що здатні це організувати невеличкі змагання у нас в Херсоні», – підсумував Милославський.