У Херсоні бійців зенітно-ракетної бригади привітали з Днем Повітряних сил України

31 Липня 2015 15:13

Сьогодні, 31 липня, Херсонську гвардійську зенітно-ракетну бригаду, яка розміщена у військовій частині А-1836, привітали з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України, який святкуватиметься 2 серпня.

Розпочав привітання військових почесний гість, ветеран, перший командир бригади, генерал-майор Микола Гаргола.

«Дорогі гвардійці, від себе та від імені наших ветеранів вітаю вас і весь особовий склад зі святом. Наша бригада завжди відрізнялася високим військовим професіоналізмом у виконанні бойових завдань і це підіймає наш авторитет. Зичу вам усіх людських благ та вірного захисту повітряних кордонів Батьківщини», – сказав ветеран.

khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

Звернулася до  особового складу гвардійської зенітно-ракетної бригади перший заступник голови обласної державної адміністрації Валентина Січова.

«Хочу висловити своє глибоке переконання в тому, що ви мужні, сміливі, відповідальні, що і чоловіки, і жінки, яких я  тут бачу, розуміють, що за їх  плечима –  Батьківщина. У нас є все, щоб бути щасливими, не вистачає тільки громадянської активності, над якою повинні працювати, тому що саме це допоможе досягти гідного життя. Мирного неба нам і нехай ваша служба завжди залишається тільки навчанням», – відзначила Валентина Січова.

khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

Присутній на урочистості протоієрей Української православної церкви отець Ігор свяченою водою окропив усіх військовослужбовців і запевнив, що вони –  янголи-охоронці мирного неба нашої України.

Командир бригади полковник Михайло Дмитрієв у своєму зверненні зазначив, що Повітряні Сили Збройних сил України сьогодні є одним з основних носіїв бойового потенціалу країни: «Ми з честю виконуємо свій обов’язок перед українським народом і від імені всього особового складу можу запевнити, що ми докладатимемо всіх зусиль для того, щоб небо Херсонщини завжди було мирним та  безпечним».

khoda.gov.ua

khoda.gov.ua