Скадовська команда стала другою у футбольному кубку “Золотий колос України”

30 Липня 2015 15:44
fakti.ks.ua

fakti.ks.ua

У Скадовську на начально-спортивній базі «Колос» відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2015 року серед команд юнаків 2001/2002 років народження.

Як відзначив голова Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України В’ячеслав Роль, фінансування змагання було дольовим: витрати на проїзд, харчування та проживання спортсменок і тренерів за рахунок відряджуючих організацій, а витрати на підготовку місць проведення змагання, транспортні послуги, придбання канцтоварів і медикаментів, оплата обслуговуючого персоналу, медичних працівників та футбольних арбітрів за рахунок Центральної ради товариства «Колос».
Змагання проходили за правилами клубу «Шкіряний м’яч», 8 на 8 по 30 хвилин матч за змішаною системою у два раунди:

* І груповий раунд – відбіркові групові змагання за коловою системою у одне коло в 2 відбіркових групах по 8 команд у кожній.
* ІІ нокаут – раунд – матчі плей – офф, починаючи з 1/4 фіналу, куди вийшли з групових змагань 8 кращих команд: по 4 команди, що посіли І – ІV місця в групах.

У результаті проведеного змагання, зігравши 10 матчів, з них у 7 виграли, у 1 програли та у 2 зіграли унічию, переможцем першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2015 року серед команд юнаків 2001/2002 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України, стала команда «Колос-Десна» Чернігівський район Чернігівська область (голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України В.Б.Примак).

Срібний призер – команда «Джарилгач» Скадовський район Херсонська область (тренери О.Г.Меркун та С.Г.Яровий, директор Скадовської районної КДЮСШ В.О.Кравець), бронзовий – команда «Маяк – Підсереднє» Великобурлуцький район Харківська область (тренер А.О.Ліньов, голова Харківської обласної організації В.Ф.Снопок).