Цюрупинчани зібрали смачну та корисну допомогу для бійців АТО

26 Липня 2015 10:59

1437555363_22У Цюрупинську благодійна діяльність для військовослужбовців, які несуть службу на Сході країни не припиняється ні на мить. Цюрупинчани майже щотижня збирають та відправляють бійцям гуманітарну допомогу.

Чергову корисну та смачну допомогу зібрали та передали бійцям – землякам через волонтера, а нині військовослужбовця Олексія Нагорнюка, жінки, члени Президії міської громадської організації «Ветерани м.Цюрупинська».

1437555340_33Відбірні помідори, огірки, перець, консервація – ось такі гостинці зібрали представники ветеранської організації. Та найсмачніший гостинець підготували Валентина Василівна Ястреб та Валентина Юріївна Шарова. Жінки від душі та чистого серця спекти для хлопців 250 домашніх пиріжків з сиром та капустою. Серед іншого для потреб бійців передали речі особистої гігієни – це вологі серветки, зубні пасти, зубні щітки тощо.

Не стоять осторонь і жителі Правих та Лівих Сагів. Організували збір допомоги у селі директор Будинку культури Наталя Миколаївна Степанська, Галина Іванівна Стригун, Олена Володимирівна Біла, допомагав в організації воїн – афганець Олександр Михайлович Степанов. Небайдужі селяни за короткий час зібрали та завантажили автомобіль волонтера продуктами. На прохання допомогти бійцям відгукнулися усі: від старого до малого. Діти дружно допомагали пенсіонерам зносити продукти. Приносили овочі, продовольство, консервацію.

Олексій Олексійович Нагорнюк подякував мешканцям Цюрупинська та сіл Праві та Ліві Саги за допомогу та підтримку військових, які несуть свою службу в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.