У Херсоні громадський порядок разом з міліціонерами охороняють ветерани АТО

25 Липня 2015 13:44

В обласному Управлінні МВС відбувся перший інструктаж по охороні громадського порядку для бійців-учасників АТО, які незабаром прийдуть на службу до органів внутрішніх справ Херсонщини. Бійці висловили бажання на добровільних засадах допомагати міліціонерам патрулювати вулиці обласного центру. Відмінні знаки добровольців: стрічки на рукавах з надписом «Ветерани АТО».

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

У складі піших патрулів учасники АТО працюватимуть з 16.00 до 21.00 год. До кожного патруля входять 2 міліціонери та 2 добровольці. Роботу усіх нарядів цілодобово координує спеціально створений оперативний штаб. Для працівників Управління МВС, які щодня за рахунок особистого часу заступають у піші патрулі, а також їх добровільних помічників провели ретельний інструктаж. Особливо наголосили на дотриманні заходів особистої безпеки та ввічливому ставленні до громадян.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

За словами учасників АТО, головне для них – це безпека херсонців. А також набуття практичного досвіду роботи міліціонерів, разом з якими вони будуть попереджати правопорушення, різні провокації, вуличні бійки, перевіряти підозрілих громадян.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Заступник начальника УМВС Ілля Кива закликав усіх ділитися досвідом, а ветеранам АТО подякував за проявлену ініціативу, патріотизм та розуміння важливості спільної роботи задля безпеки громадян.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua