На пропускному пункті «Чонгар» незабаром відкриють сервісну зону

24 Липня 2015 14:20
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

У рамках робочого візиту до Генічеського району 23 липня очільник Херсонської області відвідав контрольно-пропускний пункт в’їзду – виїзду «Чонгар», що знаходить на адміністративному кордоні  з тимчасово окупованим Кримом та перевірив облаштування нового місця розташування цього пункту та сервісної зони.

Облаштування пропускного пункту, де знаходитимуться митники та прикордонники, планують завершити протягом тижня. Наразі ведуться роботи по проведенню електропостачання. Також буде створено три дорожні смуги для легкових авто та три для вантажівок, окремо буде пішохідний прохід.
Як зазначив голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов, загальними зусиллями адміністрації та за рахунок інвесторів 2 серпня на пропускному пункті «Чонгар» відкриється нова сервісна зона, яка буде складатися з залу очікування, інформаційного табло, інформаційних боксів, туалетів, сміттєвих баків та залів, де можна попити чай та каву.  Крім цього, на сервісній зоні будуть розташовані автовокзал, автостоянка для туристичних автобусів, легкового та вантажного транспорту.
«Ми робимо все, щоб люди не відчували себе покинутими і знали, що ми турбуємось про них, адже Крим – це Україна, там живуть наші громадяни та їхні сім’ї», – зазначив Андрій Путілов.