Херсонський “Кристал” пройшов у наступний етап розіграшу Кубка України [Відео]

23 Липня 2015 10:53
fckristal.com

fckristal.com

В кубковому матчі команда Сергія Шевцова здолала «Реал Фарму».

Основний час матчу завершився нульовою нічиєю. Хоча за моментами команди не раз могли відзначитися у воротах один одного.

Спочатку господарі діяли дещо гостріше, а херсонці вичікували своїх нагод. За перший тайм одесити створили пару гострих моментів. Загрожували зі стандартів і флангових атак. Та Касперович діяв надійно, а в інших випадках підстраховували захисники.

Невдовзі «Кристал» відповів кількома небезпечними проходами до воріт господарів. Нашим нападникам трохи забракло влучності при ударах із середньої відстані та у більш гострих епізодах упритул до воріт. Добре діяв і воротар суперника. Вже у додаткових таймах команди знову обмінялися гострими атаками, але у завершальних стадіях схибили.

Справа дійшла до пенальті. Для «Кристала» вона почалася із нереалізованого удару з «точки». Але скоро, завдяки майстерності Касперовича, який парирував три удари суперника і точності інших гравців «Кристала», наша команда перемогла з рахунком 5:4.

Вітаємо наших хлопців із проходом у наступний етап розіграшу Кубка України!

«Реал Фарма» – «Кристал» – 0:0 (4:5 – п.).

22 липня, м. Одеса, стадіон «», 18:00. Глядачів:   

Судді: Деревінський О., Коротін В., Зоренко Ю., Саік В.

Спостерігач арбітражу: Левчук Ю.

«Кристал»: Касперович, Бічевой, Хомутов, Худченко, Поплавка, Цой, Михайленко (Козаченко, 60), Ленський, Білоусов (Барладим, 82), Мартян, Гливий (І. Шевцов, 115).
Тренер
: Сергій ШЕВЦОВ.

ФК «Кристал»

Відео: Микола Алєксєєв