Херсонський «Кристал» оголошує конкурс для вболівальників

23 Липня 2015 13:37
fckristal.com

fckristal.com

Для усіх уболівальників і любителів футболу, які уважно слідкують за матчами нашої командами, «Кристал» оголошує конкурс прогнозів.

Перед кожним матчем чемпіонату на офіційній сторінці нашого клубу в соцмережі Facebook ми публікуватимемо анонс гри з відміткою про конкурс. Під публікацією кожен охочий може спрогнозувати результат цього поєдинку. Вам просто необхідно прокоментувати відповідний допис рахунком, з яким, на вашу думку, закінчиться той чи інший матч. Одна людина може подати один прогноз. Редагування коментарів заборонене. Прогнози можна подавати до стартового свистка арбітра.

У разі, якщо двоє або більше учасників конкурсу вказали однаковий рахунок і він виявився правильним, переможці визначатимуться наступним чином. Треба бути присутнім на трибуні стадіону «Кристал» під найближчого матчу. Присутні розіграють подарунок у перерві між таймами в серії пенальті, які пробиватимуться запасному воротареві «Кристала».

Конкурс починається з першого туру матчем «Кристал» – «Буковина», який відбудеться 26 липня, о 18.00, на стадіоні «Кристал».

Призи будуть підписані нашими гравцями особисто.

Слідкуйте за оновленнями на нашій сторінці у Facebook, беріть участь у конкурсі і отримуйте пам’ятні подарунки від футболістів «Кристала».

ФК «Кристал»