Бійці ДУКу перейшли на службу до міліції Херсонщини

21 Липня 2015 16:20

40 представників громадської організації з Донеччини прибули до Управління МВС Херсонщини і подали необхідні документи для оформлення на службу в батальйон «Херсон». Майбутніх правоохоронців зустрічав начальник УМВС Артур Мєріков.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

– Ви маєте великий практичний досвід несення служби у зоні проведення антитерористичної операції. Я переконаний, що ви на власному прикладі допоможете зміцнити бойовий дух бійців батальйону «Херсон». Ми повинні разом стояти на охороні громадського порядку, безпеки громадян та недопущення провокацій на території Херсону та області, – зазначив у своєму звернені до присутніх головний міліціонер області.

Кожен з бійців з самого початку проведення антитерористичної операції на Сході України безпосередньо брав участь у бойових діях у донецькому аеропорті та у селищі Піски.

– Бійці Добровольчого українського корпусу Правого Сектору переходять на службу до міліції. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні патріоти України. Вони своїм прикладом показали, що не тільки на словах можна любити Батьківщину, а службою в зоні АТО довели це, – повідомив заступник начальника УМВС Ілля Кива.

Командир групи ДУКу Рудик Варданян та 40 бійців написали заяви про прийом на службу до органів внутрішніх справ. Вже завтра майбутні правоохоронці розпочнуть проходити військово-лікарняну комісію та психологічне тестування, щоб розпочати службу у лавах міліції Херсонщини.