Херсонські міліціонери та військові області налагоджують тісну співпрацю

18 Липня 2015 14:31

Днями на Херсонщину повернулися бійці батальйону охорони 11–ої аеробригади. Тривалий час вони перебували в зоні проведення АТО. Проте підтримувати спокій в державі вони будуть і вдома разом із херсонськими міліціонерами.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Вчора на спортивній базі збройних сил зустрілися учасники АТО з числа працівників батальйону патрульної служби спеціального призначення «Херсон» та аеробригади. Як розповів старшина батальйону охорони 11 аеробригади Валерій Петрачук: «Сьогодні ми зібралися щоб поділитися спогадами про військові будні в зоні проведення антитерористичної операції. Про нашу солдатську єдність та братство. А головною метою зустрічі стане координація подальших спільних дій по забезпеченню громадського порядку та спокою в регіоні».

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

«Служба в зоні АТО об’єднала нас, дала змогу проявити себе безкорисливими та готовими на все за краще майбутнє нашої держави. Тому незалежно від кольору форми, звань та розмірів зірок на погонах ми й надалі будемо стояти на захисті українського народу та цілісності нашої держави», – зазначив заступник начальника УМВС Ілля Кива.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua