В Херсоні з’явиться нова архітектурна композиція

17 Липня 2015 10:36
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Міський голова Володимир Миколаєнко провів робочу виїзну нараду з питань підготовки відзначення Дня Прапора України та Дня Незалежності України.

Йшлося про упорядкування майданчика, який межує з Міським парком з боку вул. Перекопської  до серпня 2015 року та створення на місці дошки «Херсон фестивальний» (колишня дошка пошани) сучасної тематичної композиції з використанням архітектурних елементів до серпня 2016 року.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

«Є ідея встановити до ювілейної річниці Незалежності знак пам’яті історії нашої держави, щоб люди мали можливість вшановувати найяскравіші її сторінки. Крім того, саме місце має стати естетично привабливим», – сказав міський голова.

Він дав низку доручень, зокрема: підготувати проект (ескіз) майбутнього майданчика; після остаточного визначення тематики композиції оголосити конкурс на розміщення на місці дошки чи-то Меморіалу увічнення пам’яті учасників АТО, чи-то архітектурної композиції до 25-ї річниці Незалежності (наразі йде опитування http://mvk.kherson.ua/opituvannyaap); відновити зовнішнє освітлення, провести обрізку дерев, упорядкувати зелені зони, розглянути можливість організації карману для зупинки авто тощо.