Представництво Президента АР Крим у Херсоні не працює – КримSOS [Відео]

16 Липня 2015 13:51

vk.com

vk.com

Громадські активісти всеукраїнської мережі «КримSOS» заявляють про неефективність роботи Представництва президента АР Крим у Херсоні.

Про це в ефірі Громадського повідомив регіональний координатор «КримSOS» Віталій Захарчук.

«На сьогодні співробітники Представництва не присутні на регіональних штабах, ні на робочих нарадах, чим займається ця структура не сьогодні не зрозуміло», – сказав Захарчук.

За словами активістів, раніше вони зробили інформаційний запит з приводу роботи Представництва Президента, на які теми дає роз’яснення ППУ в АРК, і яка робота була виконана за два тижні. На що отримали відповідь про мінімальну кількість дзвінків – 12 до Представництва.

hromadske.tv

hromadske.tv

Водночас, за словами «КримSOS» у Херсоні, до волонтерів надходить до 30 дзвінків на день телефоном та скайпом, за допомогою.

«Я думаю, це пов’язано з тим, що Представництво президента стало більш політичною структурою ніж тією, що має вирішувати проблеми кримчан», – зазначив Віталій Захарчук.

Нагадаємо, Представництво президента України в Автономній Республіці відновило свою діяльність згідно з розпорядженням президента від 16 травня 2014 року і на сьогодні розташоване у місті Херсоні. Очільником Представництва є Наталя Попович.

Джерело: hromadske.tv