«Творча сотня» Херсонщини привітали бійців АТО на Сході України святковими концертами

11 Липня 2015 14:04
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

Херсонська “Творча сотня” за ініціативи волонтерської організації “Херсонська чайка” і при підтримці Херсонської обласної державної адміністрації дала два концерти для наших доблесних воїнів в зоні АТО.

Концерти пройшли для двох батальйонів у різних місцях, кожен з яких тривав півтори години. Артисти подарували бійцям прекрасну концертну програму,  виконавши українські народні пісні й танці, а воїни із задоволенням виконували їх разом із виступаючими.

khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

Наші воїни  висловили величезну вдячність волонтерській організації «Херсонська чайка», начальнику управління культури облдержадміністрації Світлані Думинській та представникам Департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації за такий сюрприз.

khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

«Ми спостерігали за тим, як під звуки музики просто розквітають серця хлопців, з’являються щирі, радісні посмішки на цих втомлених і мужніх обличчях», – розповіла одна із волонтерів «Херсонської чайки» Наталя Бреус.

khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

Спілкуючись із бійцями, радник обласної державної адміністрації Наталія Возаловська розповіла хлопцям про громадські організації учасників АТО на Сході України, які створені у Херсонській області, про соціальний захист учасників АТО та їх родин, про відпочинок дітей воїнів та реабілітацію демобілізованих. Херсонський обласний фонд милосердя і здоров’я надав для розповсюдження буклети, брошури та координати юристів для безоплатної правової допомоги військовослужбовцям, учасникам АТО та членам їх родин.

khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

«Підходили бійці з багатьох областей України, брали номери телефонів і запитували, чи можна до нас телефонувати з різних питань, якщо вони не херсонці. Тому що у них такого зв’язку з адміністраціями та фондами немає. Звичайно, можна! Ви ж всі наші, рідненькі. Ми вами пишаємося і за всіх вас молимося!», – розповіла Наталія Возаловська.