Про Херсонщину туристичну дізнається вся Україна

8 Липня 2015 11:07
visitkherson.gov.ua

visitkherson.gov.ua

На замовлення обласної державної адміністрації обласною державною телерадіокомпанією «Скіфія» створено шість презентаційних відеороликів про найпривабливіші місця відпочинку і мальовничі куточки Таврійського краю, котрі кваліфіковано як соціальну рекламу.

Перед початком літнього туристичного-курортного сезону 2015 року головою обласної державної адміністрації А. Путіловим направлено листи звернення до голів обласних державних адміністрацій України щодо сприяння у розміщенні соціально-рекламних роликів про найпривабливіші туристичні об’єкти Херсонщини на каналах державних та приватних телекомпаній.

З середини травня та упродовж червня поточного року презентаційні відеоматеріали щодня демонструвалися у програмах 17 обласних державних телерадіокомпаній та у мережах 23 приватних телевізійних мовників областей України.

Широке коло населення більшості областей нашої країни мали можливість ознайомитися з об’єктами туризму, відпочинку та оздоровлення на Херсонщині, обрати для себе відпочинок в нашій області.