На Херсонщині визначили кращу жіночу футбольну команду України

8 Липня 2015 12:36
zolochiv.net

zolochiv.net

З 29 червня по 05 липня в м. Скадовську на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися змагання фінальної частини першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу 2015 року на Кубок «Золотий колос України» серед команд дівчат 2000/2001 та 2002/2003 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів спортивного профілю ВФСТ «Колос» АПК України.

Змагання організувала і провела Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України (голова Олександр Мендусь) та навчально-спортивної бази «Скадовськ» (директор Леонід Пасічник).

У змаганні, як і у минулому році узяли участь 7 колосовських команд з 4 областей України, але у цьому році херсонських команд було не більшість – а всього 3. У змаганні старшої вікової групи узяли участь 4 команди.

Змагання проходили за правилами клубу «Шкіряний м’яч», 8 на 8, за коловою системою у 2 кола – кожна команда зіграла по 6 матчів.

Чемпіоном, набравши 18 очок із 18, стала команда «Юність» Жовківський район Львівська область. Срібний призер – команда «Золота нива» із Херсонщини, бронзовий – команда «Лідер» з Полтавщини.
У змаганні молодшої вікової групи узяли участь 3 команди. Змагання також проходили за правилами клубу «Шкіряний м’яч», але 9 на 9 за коловою системою у 3 кола – кожна команда зіграла по 6 матчів.

Чемпіоном, набравши 9 очок із 18, за рахунок кращого результату у очних поєдинках, стала команда «Колос» з Хмельниччини.

Срібний призер – «Колос» із Херсонщини, бронзовий «Лідія» – також із Херсонщини.

Команди, що посіли І – ІІІ місця у першості були нагородженні пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів ВФСТ «Колос» АПК України, а гравці цих команд відповідно золотими, срібними і бронзовими медалями і дипломами ВФСТ «Колос» АПК України.

В.Роль, Голова обласної організації
ВФСТ «Колос» АПК України