Потенційні інвестори переконані: Херсон має великі перспективи

2 Липня 2015 01:10
city.kherson.ua

city.kherson.ua

«Представники різних країн переконались, що привабливо заходити в Херсон з інвестиціями, створювати тут робочі місця, заробляти кошти – наш регіон має потужний економічний потенціал та фахово підготовлені кадри», – так охарактеризував підсумки ІІ Балтійсько-Чорноморського економічного форуму міський голова Володимир Миколаєнко.

Він розповів, що в ході підготовки та проведення форуму міська влада акцентувала увагу на співпраці з представниками міжнародної спільноти, в першу чергу, в галузі економіки. «Херсон готовий створювати інвестиційні майданчики, міська влада максимально сприятиме бізнес-проектам», – зауважив Володимир Миколаєнко.

Міський голова вважає вагомими результатами форуму досягнення домовленостей про економічне та культурне співробітництво з Литвою, Болгарією, Хорватією, впровадження спільних проектів у сфері водопостачання, використання відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива тощо. Окремо Володимир Миколаєнко відмітив той факт, що делегації КНР, Латвії, Польщі запропонували встановити побратимські та партнерські відносини між містами цих країн та Херсоном. «Наше місто має великі перспективи, і наші партнери це розуміють», – наголосив міський голова.