Учасникам ІІ Балтійсько-Чорноморського економічного форуму презентували можливості Голої Пристані

24 Червня 2015 20:13
city.kherson.ua

city.kherson.ua

В рамках ІІ Балтійсько-Чорноморського економічного форуму  відбулось знайомство іноземних делегацій, представників дипломатичних і підприємницьких кіл з містом Гола Пристань. Міські голови Херсона і Голої Пристані Володимир Миколаєнко та Анатолій Негра приготували для учасників форуму цікаву програму.

На перший план роботи виходили обмін досвідом та досягненнями, відвідання туристичних, культурних, спортивних об’єктів, місць ймовірної реалізації перспективних інвестиційних проектів. Учасники Форумуознайомилися з роботою бази зеленого туризму «Чайка», «Зелених хуторів Таврії». Для них відбулася оглядоваекскурсія по Голій Пристані, яку в якості гіда виконав міський голова А.П. Негра. Також учасникам було продемонстровано декілька фільмів про фестивалі, які щорічно приймає гостинна голопристанська земля. Всюди гості знаходили щось цікаве для себе, але найбільше їх вразило місто.

Учасники Форуму дійшли висновку про необхідність подальшої праці в інтересах розвитку екотуризму, що сприятиме тіснішим зв’язкам між країнами та регіонами.