В малому залі засідань Херсонської міської ради головували рок-музиканти

22 Червня 2015 16:00
city.kherson.ua

city.kherson.ua

За ініціативи міського голови Володимира Миколаєнка у Херсонській міській раді організовано автограф-сесію одного з учасників VII Міжнародного рок-фестивалю «кРок у майбутнє» – італійського гурту «FIGURE OF SIX». Через транспортні пригоди музиканти дісталися нашого міста фактично перед початком фестивалю, тож херсонська молодь радо використала додаткову можливість поспілкуватися з колективом.

«Нас вразила атмосфера гостинності у Херсоні, ми почувалися наче вдома. Вразило ставлення керівництва міста та організаторів фестивалю, які враховують уподобання молоді та проводять такого роду концерти. Повірте, подібні заходи є далеко не в кожній країні», – зазначили музиканти «FIGURE OF SIX», які виходять на сцену понад 20 років.

 Відповідаючи на запитання фанатів, учасники гурту особливо жваво розповідали про свої враження від знайомства в нашому місті з виконанням музики на бандурі та зауважили, що це може стати ідеєю для їх наступного альбому.

На згадку херсонцям залишились спільні фотографії з «FIGURE OF SIX» та автографи музикантів на листівках і флаєрах фестивалю «кРок у майбутнє».