Навчальний візит на Херсонщину львівських громадських активістів

22 Червня 2015 10:53
www.fundunion.org

www.fundunion.org

Протягом трьох днів, з 23 до 25 червня, Херсонщину з обмінним візитом відвідають активісти громадських організацій та ініціативних груп м.Львова та Львівської області.

Мета навчального візиту – ознайомити учасників навчального візиту з досвідом та успіхами громадських організацій, ініціативних груп Херсонської області, які беруть участь у проекті, започаткування співпраці та ініціювання спільної діяльності в майбутньому.

Навчальний візит відбуватиметься у форматі коротких (1,5 — 2,5 годинних) зустрічей з представниками місцевих громадських об’єднань, відвіданням офісів та знайомства із досвідом цих організацій.

У планах організаторів – поїздки до колег Херсонської та Миколаївської областей з метою обміну досвідом та успішними практиками громадської діяльності, які чергуватимуться з відвідуванням цікавих історико-культурних місць та ознайомленням з «родзинками» регіону.

Очікується, що під час візиту буде налагоджено співпрацю з новими громадськими об’єднаннями Львівщини та отримано «зворотній зв’язок». Адже у липні-серпні 2015 року група активістів Херсонської та Миколаївської областей відвідає Львів.

Захід став можливим завдяки проекту «Локальні НГО для розвитку громад», який фінансується Національним фондом підтримки демократії США (NED) та впроваджується ХМО «Нова генерація» з жовтня 2014 року.

За додатковою інформацією звертайтесь до Сілюкової Оксани +38(066)3339482
або за електронною адресою ksenia6776@gmail.com