Латвія – надійний друг херсонців

20 Червня 2015 15:26
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Міський голова Володимир Миколаєнко в рамках ІІ Балтійсько-Чорноморського економічного форуму зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні Аргітою Даудзе.

В першу чергу, пані Посол висловила слова подяки Володимиру Миколаєнку за те, що він приділяє багато уваги у своїй роботі міжнародним питанням, про що свідчить проведення форуму. За її словами, на сьогодні, на жаль, не налагоджена тісна співпраця між Херсоном та містами Латвії. «Найближчим часом ситуація виправиться, адже в області почне працювати Почесний консул нашої республіки, і, я впевнена, це відкриє нові перспективи співпраці», – зазначила пані Посол.

В свою чергу Володимир Миколаєнко подякував Надзвичайному і Повноважному Послу Латвійської Республіки в Україні за те, що під час подій минулого року вона особисто підтримала український народ у прагненні стати членом європейської спільноти.

Пані Посол відмітила, що м. Херсон має інвестиційну привабливість, і вона планує презентувати його для латвійський бізнесменів як економічно перспективне місто. Пані Даудзе поділилася своїми враженнями від фестивалю «кРок у майбутнє», серед учасників якого, на жаль, були відсутні представники Латвії, і пообіцяла виправити дану помилку.