Міська влада прагне допомогти херсонським військовим, які перебувають під Краматорськом

19 Червня 2015 08:10

1416575528_030113_2Міська влада прагне допомогти херсонським військовим, які перебувають під Краматорськом, та вирішити питання з виділенням коштів на потреби бійців 11-ї бригади армійської авіації, які розташовуються в Донецькій області.

Як розповів заступник міського голови Віктор Іванушкін, цього тижня він повернувся з відрядження. За завданням міського голови Володимира Миколаєнка він вивчав умови проживання військових, які дислокуються в районі Краматорська. Більшість із них – херсонці.

За словами Віктора Іванушкіна, наразі основна проблема бійців – незадовільні побутові умови. У той же час говорити про погане матеріально-технічне та продовольче забезпечення не доводиться – у цьому, навпаки, подібні проблеми не виникають. У тому числі й завдяки волонтерам.

Як розповів заступник міського голови, зараз військові живуть у наметах та землянках, не можуть нормально помитися та випрати. У них – всього дві душові кабінки. У вертолітників проблема і з питною водою – у місці їх дислокації є тільки технічна.

За словами Віктора Іванушкіна, місто шукатиме можливість допомогти військовим у рамках бюджетного законодавства,  тобто вирішувати питання про виділення коштів на потреби бійців.