Курорт Скадовськ гостинно запрошує на вiдпочинок

18 Червня 2015 14:41
spalitra.com.ua

spalitra.com.ua

Херсонська область славиться своїми безкраїми степами, якi простяглися на тисячi кiлометрiв, колосистими нивами, смугастими і жовтогарячими баштанами, запашними садами, а найголовнiше — прохолодним морським повiтрям та шумним прибоєм.

По приїзді одразу хочеться залишити всi проблеми за межами невеликого курортного мiстечка. Атмосфера спокою, комфорту поглинає, дозволяє поринути у чарiвний відпочинок. Кожна вулиця вражає рiзнобарв’ям квiтiв, а зеленi велетнi, дерева, захищають вiд пекучого сонця. Цвіте липа. Її медовий аромат додає повітрю забутого смаку льодяника з дитинства. Велика кiлькiсть затишних кафе, ресторанiв, магазинiв i готелiв гостинно зустрiчає, пропонуючи присiсти перепочити та випити прохолодних напоїв, а можливо, й добре пообiдати.

Родзинкою мiста вважається Джарилгацька затока. Вона завжди готова прийняти сотнi та навiть тисячi туристiв. Особливiстю скадовського моря є мілководдя. У середньому стовпчик термометра пiдiймається до + 35, тому вода завжди тепла.

Гості міста напрочуд щиро вiдгукуються про курорт. Вiдпочинок у Скадовську знайшов прихильникiв серед рiзних вiкових категорiй.

Владислав, 20 рокiв:

-Море дуже тепле. Хорошi людинавколо. Цiлий день можна провести на пляжi, пiд яскравим сонцем, де не оминуть увагою i обов`язково запропонують чогось смачненького. Але вже якщо захочеться бiльш яскравих емоцiй, то можна вiдправитись на острiв.Я вже побував на ньому. Протягом усієї дороги наш катер супроводжували дельфiни. Це було несподiвано для мене. І я із захопленням спостерігав за їхньою грою.

Добре, що ввечерiє де розважитись. Вздовж набережної розмістилась кількість різних кафешок, і є з чого вибирати. Хочу вiдмiтити невисокi цiни, що дозволяє звичайному студенту добре вiдпочити.

Анастасiя, 26 рокiв:

– Моя родинаїздить сюди вже три роки поспіль, i нам, чесно кажучи,  дуже подобається. Скадовськ– це хороший вiдпочинок для дiтей, оскiльки море тепле та не дуже глибоке.

Мiсцева влада почала боротися із сміттям та брудом, i тому протягом останнiх два роки вода значно почистішала. Ми обов`язково повернемося сюди наступного року.

Оксана, 40 рокiв:

– Як мама, зi своїми дiтками я приїхала сюди вперше. Але про скадовський курорт знаю дуже давно. Ще маленькою до цього міста я приїжджала зі своєю матусею.

Море тепле, бірюзове, але про чистоту треба ще попiклуватися. Хотiлося б, щоб Скадовська мiська рада звернула увагу на цю проблему i виправила недолiки.

spalitra.com.ua

spalitra.com.ua

Катер, що везе людей зі Скадовська до Джарилгачу, по дорозі можна побачити дельфінів

Катер, що везе людей зі Скадовська до Джарилгачу, по дорозі можна побачити дельфінів