Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Херсонської міської ради

16 Червня 2015 15:33
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Погоджено низку проектів рішень міської ради: про зміни до міського бюджету на 2015 рік, «Про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що розташоване на території м. Херсона», внесення змін до Програми розвитку освіти м. Херсона на 2013-2015 роки, до Програми розвитку та забезпечення сталої роботи житлово-комунального господарства міста Херсона на 2015 рік. До Програми сприяння вдосконаленню організації роботи органів внутрішніх справ, дільничних інспекторів міліції, охороні громадського порядку на 2015 рік та підтримки Херсонського міського управління УМВС України у Херсонській області погоджено доповнення стосовно придбання велосипедів та безпілотника для організації патрулювання в місті. Остаточне рішення з цих питань прийматимуть депутати міської ради.

Затверджено Акт про визначення та відшкодування збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам внаслідок порушення земельного законодавства; відкориговані титульні списки капітального ремонту житлового фонду та ліфтового обладнання на 2015 рік.

Прийнято рішення про уповноваження голів квартальних комітетів м. Херсона складати протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо благоустрою території).

 Затверджено перелік місць під розміщення об’єктів виносної торгівлі продукцією власного виробництва для місцевих виробників (солодощі, молочна, сільськогосподарська продукція).

Прийнято низку рішень про присвоєння поштових адрес домоволодінням, видачу та анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, плани роботи виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств тощо.