У Херсоні підведено підсумки «Школи молодого керівника»

16 Червня 2015 08:40
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Міський голова Володимир Миколаєнко взяв участь у підсумковому засіданні «Школи молодого керівника», що проходило вчора у краєзнавчому музеї.

Новопризначені керівники закладів освіти та директори зі стажем управлінської роботи до 5 років протягом навчального року працювали над питаннями створення умов для творчої та ефективної діяльності навчального закладу, забезпечення в школі атмосфери творчості, формування у молодих колег філософії життєстійкості та життєздатності, розв’язання різних педагогічних ситуацій нестандартними методами тощо. Учасники «Школи молодого керівника» вивчають досвід відомих педагогів, авторські форми роботи, нові тенденції управлінської діяльності.

«Щиро дякую вчителям, директорам, вихователям за щоденну невтомну відповідальну працю. Можна робити найсучасніші ремонти у закладах освіти, забезпечувати школи найкращою учбовою літературою, але саме ви виховуєте молоде покоління свідомих, талановитих громадян України, вкладаючи в улюблену справу ґрунтовні знання, багатий життєвий досвід і свою душу», – звернувся до освітян Володимир Миколаєнко.

Подяками міського голови за вагомий внесок у розвиток менеджменту освіти, сприяння у вирішенні управлінських завдань у закладах освіти, плідне партнерство, організацію та проведення «Школи молодого керівника» нагороджені Ольга Дмитрієнко, директор школи №46 та Любов Коротич, методист школи №46.