Бійцям батальйону “Херсон” волонтери подарували броньований автомобіль

11 Червня 2015 12:20

За ініціативною очільника міліції Херсонщини Артура Мєрікова автомобіль спеціально переобладнали для несення служби у зоні проведення антитерористичної операції та збереження життів правоохоронців.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Небайдужі підприємці-волонтери виділили майстерню, найняли кваліфікованих автомеханіків, придбали новий акумулятор, двигун, металеві пластини та інші деталі для автомобілю. Переобладнання тривало майже місяць, спеціалістам допомагали бійці батальйону «Херсон».

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

На даху автомобіля встановили крупнокаліберний кулемет ДШК для відбиття атак противника. У салоні автівки встановлена радіостанція для підтримання зв’язку та ведення переговорів з військовими. Крім того, усі частини автомобіля броньовані і спеціально перевірялися на полігоні.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Під час служби у зоні АТО броньований автомобіль дозволить бійцям батальйону «Херсон» безпечно пересуватися на різні відстані, швидко міняти місце розташування, безпечно та без втрат дістатися укриття. Найближчим часом міліціонери вчитимуться управляти автомобілем та випробовувати його у польових умовах.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

На урочистості завітали сироти зі школи-інтернату. Діти подарували бійцям батальйону «Херсон» малюнки, обереги та написали листи з побажаннями добра і миру.

Полковник міліції Артур Мєріков подякував благодійникам за неоціненну допомогу і підтримку правоохоронців, які захищають мирних жителів на Сході нашої держави.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

– Завдяки усім небайдужим людям підтримується бойовий дух наших бійців, віра у перемогу, а головне, зберігаються життя патріотів України, – зазначив Артур Іванович.