Ситуація в області контрольована

10 Червня 2015 12:00
ridna.ua

ridna.ua

Ситуація в області залишається контрольованою, резонансних подій на даний час не виникло. Про це під час оперативної наради з представниками силових відомств повідомив начальник обласного управління УМВС України Артур Мєріков.

За інформацією в.о. начальника ГУ ДСНС України в Херсонській області Олександра Рудницького, рятувальники наразі роблять акцент на посилення заходів щодо профілактики пожеж у плавнях та лісосмугах.

Голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов упевнений в тому, що відповідальність за спалахи у плавнях мають нести власники та орендатори мисливських угідь.

«Щоб виганяти здобич мисливці підпалюють плавні. Заради розваг декількох бізнесменів знищується унікальна флора та фауна Дніпровських плавнів» – зауважив очільник області та закликав силовиків підключитися до інформування громадськості щодо того, на яких саме угіддях виникають спалахи.

Окрім того, на засіданні штабу повідомили, що херсонські рятувальники до усунення ситуації на нафтобазі у Києві поки що не долучалися.