Перебуваючи на Херсонщині Микола Томенко зустрівся з Володимиром Миколаєнком та завітав на «Мельпомену Таврії»

7 Червня 2015 16:30

IMG_739628-30 травня народний депутат України, засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко перебував на Херсонщині. Він відвідав військову частину 11-тої окремої бригади армійської авіації, зустрівся з бібліотекарями та директорами шкіл і вузів Херсона, дав інтерв’ю представникам ЗМІ та місцевим телерадіокомпаніям.

Крім того, Микола Володимирович радо відгукнувся на пропозицію директора Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша Олександра Книги завітати на театральний фестиваль «Мельпомена Таврії». Микола Томенко обговорив проблеми культури та українського театру з директорами херсонського театру, Одеського академічного російського драматичного театру Копайгорою Олександром Євгенійовичем та Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії Берсоном Миколою Семеновичем. На жаль, через щільний графік Микола Володимирович не зміг бути присутнім на виставах.

IMG_7393

Також народний депутат разом з херсонським представником Фонду Михайлом Линецьким зустрілися з Херсонським міським головою Володимиром Миколаєнком та його заступниками. У ході зустрічі вони обговорили проблеми та перспективи розвитку Херсона та країни в цілому. Окремо зупинилися на питанні туристичного потенціалу обласного центру та Херсонщини загалом. Крім того, Володимир Васильович запросив Миколу Володимировича відвідати Балтійсько-Чорноморський економічний форум, що відбудеться 18 червня.

IMG_7403

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”, фото автора