На Херсонщині дітям нагадують правила дорожнього руху і в школі, і після уроків

7 Червня 2015 15:20
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

У травні, напередодні літніх шкільних канікул, працівники ДАІ Херсонщини традиційно відвідують загальноосвітні навчальні заклади та проводять профілактично-роз’яснювальні рейди, щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху та закріпити засвоєні школярами протягом учбового року навички безпечного поводження на проїзній частині.

Днями в школі №8 Шуменського мікрорайону Херсона працівники ДАІ провели для молодших учнів цікаві та корисні заняття у класі й наавтомайданчику. З дітьми повторили правила дорожньої безпеки та на практиці закріпили набуті знання. А після занять найактивніших дітлахів чекала приємна несподіванка – можливість проїхатися на патрульному автомобілі.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Коли ж уроки в школах закінчилися, у іншому, Таврійському мікрорайоні Херсона, вартові доріг разом із журналістами обласного телебачення провели профілактичний рейд, під час якого нагадали юним пішоходам про необхідність дотримання встановлених на проїзній частині правил та розповсюдили тематичні листівки-пам’ятки. Діти уважно вислуховували поради правоохоронців та обіцяли бути зразковими учасниками дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ УМВС

в Херсонській області