Херсонський «Гідропарк» готовий до прийому відпочивальників

5 Червня 2015 09:36
visnik.ks.ua

visnik.ks.ua

Міський голова Володимир Миколаєнко особисто перевірив виконання його доручень з підготовки «Гідропарку» до прийому відпочиваючих. Разом з керівниками виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств він оглянув облаштований належним чином медпункт, діючий рятувальний пост, на власні очі пересвідчився у наявності встановлених додаткових лавок та урн, пофарбованих кабінок для переодягання, навісів, проведенні прибирання доріжок, покосу трави на території «Гідропарку».

Особливу увагу приділено стану власне пляжу. Цього року його прибирання здійснювалось за допомогою трактора, що практично просіював та розрихлював пісок, з якого потім вручну вибиралося сміття (папір, скло, пакети, недопалки тощо). Таку процедуру заплановано проводити по всій території пляжу 2-3 рази на місяць.

Приведено до ладу громадські вбиральні, працює питний фонтанчик.

За безпекою на території пляжу «Південний» (Гідропарк) з вечора до ранку стежить охоронна фірма, патрулюють працівники міліції.

Не залишилось без зауважень – Володимир Миколаєнко доручив обладнати рятувальний пост з навісом, видалити сухі гілки дерев, демонтувати безгоспні металеві конструкції та споруди, встановити більше лавок, приділити увагу наявності урн та своєчасному прибиранню сміття біля об’єктів громадського харчування.

«Взагалі пляж готовий для того, щоб тут могли відпочити херсонці та гості нашого міста», – підсумував міський голова. Таку ж думку висловили відпочивальники, які зауважили, що цього року вперше за багато часу «Гідропарк» підготовлено найкраще.