В чемпіонаті Херсона молодь з «Кристала» програла «Динамо УМВС»

3 Червня 2015 15:51
fckristal.com

fckristal.com

В чемпіонаті Херсона молодь програла «Динамо УМВС». Вдруге поспіль підопічні Олега Турського не змогли переграти свого опонента і поступилися. «Динамо УМВС» діяло жорстко і напористо, змусивши молодь з «Кристала» багато помилятися. Перший м’яч господарі поля пропустили на 15 хвилині після помилки захисника в центральній зоні. До перерви серйозної відповіді динамівцям «Кристал-2» не запропонував.

У другому таймі збільшилась кількість фолів. Спочатку арбітр нагородив кількома попередженнями гостей, а незабаром і кристалівці отримали кілька гірчичників. Змагання карток завершилось видаленням одного з гравців «Динамо УМВС». Втім, більшістю «Кристал-2» не скористався. Підопічні Олега Турського створили кілька гострих напівмометів, непогано побивали зі стандартів, але не переграли захист суперника. Натомість динамівці підловили суперника на помилці в захисті під завісу матчу і встановили остаточний рахунок зустрічі.

 «Кристал-2» – «Динамо УМВС» – 0:2 (0:1)

25 травня, м. Херсон, 18.00

«Кристал-2»: Чакляров, Шпинда, Сальвай, Шешеня, Чернов (Варушко), Фетісов, Шевцов, Глоданюк Чукавін, Чандароглов (Іванов), Білов.

Тренер: Олег ТУРСЬКИЙ.