Головний тренер херсонського «Кристала» прокоментував попередній матч і підготовку до наступного

3 Червня 2015 08:10
fckristal.com

fckristal.com

Головний тренер «Кристала» прокоментував попередній матч і підготовку до наступного.

–  В попередньому матчі ми зробили все, що можемо на даний момент. Незважаючи на те, що ми перші пропустили, а в другому таймі лишилися в меншості, хлопці грали до останніх секунд і до судом. Ми дали шанс молодим гравцям і вирішили не ризикувати Ленським, щоб не ускладнювати його пошкодження. Таряник дебютував непогано, впорався зі своїми задачами. Ми протистояли дуже хорошій команді, а тренер «Реал Фарми» Владислав Зубков, я вважаю, один із кращих спеціалістів у другій лізі. Вони добре укріпились взимку, мають свій стиль, акцентують увагу на стандартах і власне з них створили нам чимало проблем. На жаль, ми вкотре поступаємось через помилки одних і тих же людей.

– Якісь висновки з цього прослідують?

– Так, з одного боку це негатив, але є й позитивний момент. Деякі гравці звільнили мене від неприємних розмов і після останнього туру припинять свої виступи за «Кристал». Але наразі, повторюсь, це все, що ми можемо. Ми намагались грати у свій футбол, рухались, боролись, але рівень майстерності окремих футболістів і наша недоукомплектованість відображаються на результаті.

– Які настрої перед останнім матчем в сезоні?

– Настрій у нас колосальний. Це буде домашня гра, а вдома ми показуємо кращий футбол завдяки підтримці наших фанатів і уболівальників. Після поразок ми хочемо дещо реабілітуватись перед ними і з хорошим настроєм піти у відпустку. Тому розслабленості ніякої не повинно бути. Але маємо деякі кадрові проблеми. Хтось вибув уже до кінця сезону. Ленського постараємось підготувати до цього матчу. Він наш лідер, характер і мозок команди, незважаючи на позицію, на якій він діє. Роман знає мої вимоги і як граючий тренер по ходу гри може щось підказати партнерам. У попередньому матчі ми витратили чимало психологічних і фізичних сил, тому важлива задача – відновити хлопців.
Після кількох поразок ми розуміли, що вже не дотягнемось до високих місць, тому давали шанс молоді, щоб зрозуміти, що з ними робити далі. Добре, що розібралися. Паралельно ми вже почали перегляд гравців на деякі позиції. Думаю, 3-4 футболістів повинні підсилити нашу команду в міжсезоння.

ФК «Кристал»