Модні тенденції чоловічих зачісок 2015

1 Червня 2015 17:20
style.pp.ua

style.pp.ua

Зібралися Ви на свято, пригледіли костюм на випускний або урочистий вечір. Образ у Вас повинен бути ефектним, щоб виділятися серед інших чоловіків. Звичайно, це стосується і Вашої зачіски. Яка вона може бути? Стилі бувають різні і зачіски повинні відповідати їм. Модних в 2015 році досить багато.

Отже:

  1. Гладка зачіска

Зараз це модний смак, який підходить по стилю Pleyboy, мачо. Варто нанести невелику кількість лаку або воску на волосся, як вони стануть гладкими, потім треба зачесати їх. Ця зачіска легко додасть строгості в Ваш образ.

  1. Ефект мокрого волосся

Саме ця ідеальна зачіска для стилю дрес-код. Поставлене перед Вами завдання – це наздогнати природний вигляд, ніби щойно зняли з волосся рушник.

  1. Зачіски для хвилястого волосся

Якщо у Вас прямі з дитинства волосся, а захотілося провести експеримент з кучерявим – потрібно скористатися плойкою, щоб закручувати пасми волосся знадобиться 15 хвилин.

Після цього потрібно легенько розправити кучерики і готово. З хвилястими справлятися набагато простіше – варто тільки включити фен з діффузером і укласти зачіску.

  1. Яскраві контрасти

Хлопці, яким подобається привертати увагу до себе, цей вид зачіски просто до лиця. Зачіски з поголеною скронею стали на першому місці. Але, також можна зупинитися на більш простій укладці. А також, в моду увійшов стиль зачісок з чубчиком.

  1. Ультраоб’єм

Зробив укладку в стилі “самоуправець” – означає бути сліпучим серед усіх хлопцем на вечірці. Дотримуючись правил, беремо плоску щітку, фен і піднімаючи волосся від коренів починаємо укладати.

Перед Вами такий великий список зачісок, але часу на них йде зовсім небагато. Хочеться бути красенем у новому образі – експериментуйте!

Яна Лінецька для “Рідної Херсонщини”. За джерелом http://fchannel.ru