Херсонців запрошують до участі у проекті «Поети Херсонщини. Читаємо разом»

22 Травня 2015 16:16
www.ipnews.in.ua

www.ipnews.in.ua

Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара запрошує всіх бажаючих до створення поетичної відеокниги Херсонського краю.

Для участі у проекті «Поети Херсонщини. Читаємо разом» потрібно обрати будь-який вірш херсонського поета і прочитати його перед відеокамерою. Відео можна завантажити на YouTubе або інший відеохостинг та надіслати електронною поштою посилання на відповідну сторінку за адресою: nmo.libks@gmail.com, kslibr@gmail.com. Відео можна принести до відділу краєзнавства обласної бібліотеки або до найближчої районної бібліотеки, працівники якої допоможуть розмістити його в Інтернет.

Надсилаючи листа, в темі потрібно зазначити: «На проект «Поети Херсонщини. Читаємо разом», вказати свої контактні дані.

Якщо у бажаючих взяти участь у проекті немає можливості записати відео самостійно, можна завітати до бібліотеки ім.О.Гончара, де обов’язково допоможуть.

З поданих відеороликів буде обрано найкращі та скомпоновано у відеокнигу.

Дуже важливо, на погляд організаторів проекту, щоб прочитаний вами вірш йшов від серця. Адже це не конкурс читців, проект збирає всіх небайдужих до літератури та рідного краю, тих, хто може сміливо заявити: я – херсонець! І мені є чим пишатися!

Додаткова інформація за тел. (0552) 22-64-48, Регіональний інформаційний центр Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.Гончара