Микола Томенко: “Перемагати та об’єднувати країну треба ідеями і цінностями, а не лише зброєю”

19 Травня 2015 09:50
tomenko.ua

tomenko.ua

В рамках своєї просвітницької діяльності засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко у неділю провів зустріч із вчителями, викладачами вишів та музейними працівниками в місті Чернігів та у Сосницькому районі Чернігівської області, де передав їм для навчального процесу DVD-диски «7 історичних чудес України» та «7 природних чудес України», а також аудіовидання «Класика української літератури. Живі голоси».

Під час розмови з вчителями та музейниками Микола Томенко звернув увагу на те, що наше непросте життя та війна все одно не навчили владу займатися системною просвітницькою та світоглядною роботою. На жаль, сьогодні, як і раніше, освіта та культура фінансуються з бюджету за залишковим принципом.

Додатковим свідченням цього є і те, що, як повідомили під час дискусії представники Сосницького літературно-меморіальному музеї ім. О. Довженка, минув вже майже рік, як Уряд не перераховує коштів за виконані ще в минулому році полтавськими майстрами реставраційні роботи в музеї до 120-річчя з дня народження Олександра Довженка.