Чемпіонські нагороди – до Херсона!

19 Травня 2015 14:10
city.kherson.ua

city.kherson.ua

13 – 16 травня 2015 року в  місті Києві (Пуща-Водиця) відбувся  чемпіонат України серед  юніорів, юнаків та дівчат з рукопашного бою. В змаганнях у розділах демонстрація техніки, легкий та дозований контакт взяли участь більше 670 спортсменів з 18 областей України.

В захоплюючій боротьбі, продемонструвавши волю до перемоги,  херсонські спортсмени віком від 10 до 18 років вибороли 21 медаль,  з них 16 медалей здобули спортсмени клубу «Фенікс», 5 – спортсмени клубу «Метеор».

Чемпіонами України з рукопашного бою у своїх вікових та вагових категоріях стали: Мунтян Олександр, Котляр Анастасія, Будій Ірина, Довбня Олександр, Головин Олександр, Кулиш Олександр, Мартинов  Кирил. Призерами змагань стали: Лізікова Каріна, Ванюшкіна Яна, Солодовник Михайло, Соловйова Анастасія, Булеха Родіон, Яремко Влад, Попандопуло Карина, Симончук Владислав, Бабич Вадим та інші. 

Міська рада вітає тренерів Молодченко Миколу, Кірющенко Тетяну, Довганінця Леоніда, Пузирьових Геннадія та Івана, Омельченко Сергія, Солопа Ігоря та всіх спортсменів і бажає тільки перемог у майбутніх змаганнях!