Херсонські міліціонери змагалися у Чемпіонаті зі службового двоборства

18 Травня 2015 08:25

При підтримці Херсонської обласної організації профспілки атестованих працівників міліції в УМВС пройшов Чемпіонат зі службового двоборства. Змагання зібрали кращих спортсменів-правоохоронців з усієї області. За призові місця змагалися працівники районних відділів міліції, галузевих служб та стройових підрозділів УМВС.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Спортсмени були представлені у трьох вікових категоріях від 19 до 30 років, від 30 до 35 років та від 35 до 40 років. Всього у змаганнях взяли участь 56 працівників міліції. Учасники продемонстрували всебічну підготовку у стрільбі із бойової зброї та бігу на довгі дистанції.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Під час змагань кожен учасник намагався показати найкращий результат. Всі перемоги міліціонери здобували у запеклій боротьбі, кожен прагнув вивести свою команду в лідери.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

За підсумками змагань І командне місце зайняла команда батальйону патрульної служби УМВС, ІІ – Управління кадрового забезпечення УМВС, ІІІ – відділ швидкого реагування «Сокіл».

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

В особистому заліку перші місця у своїх вікових групах посіли: Микола Кітченко (Горностаївський РВ УМВС), Сергій Полтавський (БПС ХМУ УМВС), Сергій Бортник (БПС ХМУ УМВС); другі місця: Михайло Козаченко (УКЗ УМВС), Віктор Чернушенко (УКЗ УМВС) Валерій Жданов (БПСМ ОП «Херсон» УМВС); треті місця: Іван Задерій (НДЕКЦ при УМВС), Олег Баранецький (ВШР «Сокіл» УБОЗ УМВС), Андрій Єлісєєв (Херсонське МУ УМВС). Команди-переможці та переможців в особистому заліку нагородили ціннимиподарунками, кубками, медалями, дипломами та грамотами УМВС.

 

Сектор зав’язків із громадськістю

УМВС України в Херсонській області